Malo do sada nije imao priliku pogledati ili barem čuti za Orašar, slavni balet još slavnijeg Petra Iljiča Čajkovskog. Ova idilična božićna priča koja se odvija na Badnju večer, savršena je uvertira u blagdansko raspoloženje, a prema njemačkoj legendi i tradicionalnom vjerovanju Orašar simbolizira sigurnost i sreću obitelji u kući u kojoj se nalazi.

Sreće, sigurnosti i zdravlja nikada dosta, baš kao ni jedinstvenih dekorativnih predmeta koje vam donosi Home by Ciss, vaša omiljena trgovina dekoracijama. Od sada u našoj bogatom božićnom asortimanu možete pronaći i figurice orašara koje dolaze u raznim oblicima i bojama, a koje će se savršeno uklopiti u blagdansko uređenje vašeg doma. Možete ih postaviti pod božićno drvce, ukrasiti njime stol ili policu, postaviti na ulazna vrata ili neku drugu poziciju te na taj način unijeti dodatnu dozu božićnog duha u svoj dom.

Odjenite svoj dom u bajkovito ruho Orašara, razveselite i iznenadite i mlađe i starije – posjetite Home by Ciss trgovinu u Zagrebu ili naručite svoje figurice Orašara i druge predmete iz božićnog asortimana putem našeg web shopa.