Vratili ste se upravo s ljetovanja i želite zadržati taj opuštajući dojam tijekom cijele godine? Preuređenje doma i korištenje vedrih ljetnih nijansi pružit će vam onaj potrebni osjećaj svježine, ljetnog poleta i podsjetiti vas na sve one posebne ljetne trenutke. Životni prostor uvijek treba biti uređen tako da podiže raspoloženje i kreira jednu ugodnu atmosferu, a odabir boja i kombiniranje različitih nijansi može vam uvelike u tome pomoći.

Zelenilo trave, nježnost pijeska pod stopalima, sjaj sunca i plavetnilo kristalno čistog mora, sve to možete dočarati u vlastitom domu i to na jednostavan način. Prije svega možete se poigrati zidnim površinama i stropovima, a dašak vedrine možete unijeti u svoj dom i koristeći razne vrste dekoracija, osobito one s ljetnim motivima. Unesite ljetne boje i dekoracije u dnevni boravak i terasu, ali i u neočekivane dijelove svog doma – u kuhinju, kupaonicu, hodnik, spavaću sobu – pustite mašti na volju i ne dopustite da ovo prekrasno godišnje doba samo prođe pored vas.

Za mnoge ljeto znači samo brigu oko napornih vrućina, no nije sve tako crno i bijelo. Iskoristite zelene, plave i ljubičaste nijanse kako biste stvorili opuštajući, osvježavajući i hladniji ugođaj, razbijte monotoniju žarkim nijansama poput crvene i uživajte u svoj raskoši koju ljeto može ponuditi.

Ako pak nemate inspiracije ili tražite dekoracije koje će se idealno uklopiti u vaš ljetni dizajn doma onda posjetite Home by Ciss i uživajte u bogatoj ponudi dekorativnih predmeta iz ljetne kolekcije koju smo za vas pripremili.