Uskrs je blagdan koji je po mnogočemu poseban, a među ostalim i po tome što skupa s prvim danima proljeća donosi svu raskoš zelenila i različitih boja, odnosno ideja za uređenje doma. U Home by Ciss ponudi očekuje vas širok izbor uskrsnih dekoracija s kojima ćete stvoriti savršen blagdanski ugođaj i ukrasiti svoj dom baš onako kako vi to želite.

Bez obzira tražite li dekoracije kojima ćete ukrasiti svoj blagdanski stol ili pak cijeli dom, ovdje ćete pronaći sve što vam je potrebno. Za vas smo pripremili kvalitetne dekorativne predmete od gnijezda i obojenih jaja pa sve do vjenčića, figurica, umjetnog cvijeća te brojnih drugih artikala koji će se odlično uklopiti u već postojeće uređenje prostora.

Ako u svoj gužvi oko raznih poslova i obaveza niste stigli još niti razmišljati o uskršnjoj dekoraciji doma ne morate očajavati. U Home by Ciss trgovini i webshopu ne samo da ćete pronaći ukrase po svom ukusu, nego ćete zasigurno uočiti i pokoju novu ideju za uskršnje uređenje.

Na vama je samo da posjetite našu poslovnicu ili pretražite naš webshop i odaberete najbolje dekorativne predmete s kojima će doživljaj Uskrsa za vas i vašu obitelj biti potpun.

Sretan Uskrs želi vam vaš Home by Ciss!