Nakon što je proljeće zakucalo na vrata i pozvalo nas da unesemo nove boje u naše domove, spremno dočekajmo i Uskrs, blagdan buđenja, veselja i novih početaka. U vašoj omiljenoj trgovini Home by Ciss uvijek možete naći nešto prigodno za osvježenje vašeg doma.

Jedna od glavnih uskršnjih priprema svakako je bojanje jaja, gdje svatko može dati mašti na volju i uživati u ovoj aktivnosti s obitelji i prijateljima. Uz jaja koja će se skuhati i pojesti, nerijetko bojamo i ispuhana jaja, tj. jaja kojima smo puhanjem ispraznili sadržaj te ih obojali. Ukoliko nemate vremena baviti se ovom kreativnom aktivnošću, nemojte brinuti jer ukrasna jaja možete nabaviti kod nas u različitim bojama i šarama. Kod nas ćete pronaći i ostale uskršnje motive kojima možete dekorirati svoj dom: piliće, zečeve, leptiriće ili pak ovčice.

Uskrs definitivno obilježavamo i bogatim stolom prepunim domaćih delicijama. Stari hrvatski običaj posvete hrane traži i kvalitetnu košaru u koju ćemo staviti skuhana jaja, ukusnu šunkicu, mladi luk i rotkvice, uskršnju pogaču i ostale slasne zalogaje. Kvalitetne košare različitih boja i veličina također možete pronaći u trgovini Home by Ciss. Brojni kolači u kojima ćemo uživati tijekom uskršnjih blagdana doći će do izražaja na nekom od lijepo dizajniranih tanjura ili etažera koje imamo u našoj ponudi.

Još jedan od običaja koji se provodi na ovim prostorima je ukrašavanje uskršnjih gnijezda u koja stavljamo obojena jaja, figurice zečića, pilića i ovčica te čokoladne uskršnje motive za najmlađe. Mislili smo i na to te vam omogućili različita gnijezda za potpuni doživljaj uskršnje tradicije.

Svečani ugođaj možete upotpuniti mirisima za dom, svijećama i svijećnjacima koje čine dio našeg konstantnog asortimana. Kako bolje obilježiti svečanost blagdanskih trenutaka nego upaljenom svijećom koja još uz to širi i prekrasan miris?

U Home by Ciss inspirirajte se za nadolazeće blagdane i provedite najljepši Uskrs do sada!