Pastelne boje – što i kako s njima? Nemojte da Vas zavara njihova nježnost jer detalji pastelnih nijansa donose proljetnu svježinu i prozračnost te zaista mogu podići cjelokupni prostor na znatno veću razinu, a dovoljno Vam je tek nekoliko takvih detalja i transformirat ćete cijeli prostor – ukrasni jastuci i mali dekorativni detalji poput vaza, zdjela ili oblikovanih figurica specifičnih za ovo doba godine, idealno će se usuglasiti s postojećim dizajnom, ne sumnjamo!

Pastelne nijanse danas su postale nezaobilazan trend – nježni tonovi svijetlo plave, žute, ružičaste ili ljubičaste, idealno se mogu prenijeti u interijer Vašega doma, a iste predstavljaju trend ove sezone i postale su must-have stila interijera. Home by Ciss pobrinuo se da u svojoj ponudi ima upravo must-have detalje pastelnih nijansa kojima možete doprinijeti transformaciji cijele prostorije pomoću tek nekoliko detalja navedenih nijansa!

Sitnim detaljima poput svijećnjaka i prekrasno dizajniranih vaza podići ćete atmosferu Vašeg doma na znatno višu razinu, a samim time ćete i utopliti prostor. Ako iz bogate Home by Ciss ponude odaberete specifične proljetne dizajne figurica ili većih ukrasnih komada, u potpunosti ćete osvježiti prostor i pružiti mu novo ruho koje je idealno za ovo doba godine! Nježni pastelni tonovi tako mogu postati zaista upečatljivi dio uređenja i dizajna Vašega doma, stvarajući pritom moderan i svjež izgled Vašeg životnog prostora.

Prepustite se odabiru između brojnih dekorativnih predmeta nježnih, pastelnih nijansa, kao što su vaze, zdjelice, ukrasne figurice ili prekrasni komadi dizajna koji se nalaze u bogatoj ponudi Home by Ciss asortimana te unesite u svoj dom smirene i nježne tonove i uzorke. Naravno, kombinacija različitih tonova svakako je dobrodošla – nježne boje posebno dolaze do izražaja u kombinaciji sa zagasitim tonovima i upravo tim upečatljivim kontrastom, prostor se zaista istakne. Zabavite se pastelnim nijansama i kombiniranjem i usklađivanjem boja Vašega doma i to pomoću tek nekoliko Home by Ciss detalja kojima ćete u trenu transformirati svoj životni prostor!