S dolaskom toplijeg vremena mnogi svoju pažnju usmjeravaju na vrtove i zelenilo, no kao što svaki zaljubljenik dizajn zna, proljeće je također odličan period da svom domu podarite novi izgled interijera koji će ga krasiti ostatak godine. Proljeće je idealno godišnje doba za izvođenje raznoraznih radova kod preuređenja jer su temperature sasvim prikladne i ugodne, dani traju duže, a osim toga mnogi inspiraciju pronalaze upravo u proljetnom buđenju prirode.

Boja, novi namještaj i razni dekorativni predmeti samo su neki od načina da na svoj dom preslikate prirodne motive, bilo da je riječ od svježoj zelenoj boji livada, cvijeća u cvatu ili plavetnila neba. Nekada su se ti proljetni motivi i boje isticali tek u ponekim detaljima, no u posljednje vrijeme preuzimaju glavnu ulogu u uređenju gotovo svakog doma.

Ako pak niste u mogućnosti u potpunosti preurediti interijer, već ga želite samo malo osvježiti i unijeti mu određenu dozu živosti ovih nekoliko savjeta će vam sigurno dobro doći. Primjerice dobro je imati jastučiće i razne tkanine poput prekrivača već spremne u sezonskim bojama i motivima te ih kao što mijenjate svoju odjeću, sa svakim godišnjim dobom izmijeniti. Također elegantno ukrašene vaze uvijek su dobar dodatak interijeru jer u njima možete izmjenjivati proljetne, ljetne, jesenje pa i zimske motive vegetacije, bilo da je riječ o svježem cvijeću i bilju ili o onom umjetnom. Mirisne svijeće isto će se tako odlično uklopiti u proljetno raspoloženje, a nekoliko slika na zidu s motivima proljeća promijenit će u potpunosti percepciju vašeg doma bez obzira jesu li s umjetničkim potpisom ili ne.

Sve to, ali i brojne druge dekorativne predmete koji će se savršeno uklopiti u prostorni raspored vašeg doma možete potražiti u Home by Ciss ponudi gdje vas osim dekoracija za svačiji džep očekuju i brojne ideje stoga ako nemate inspiracije posjetite našu poslovnicu ili webshop i zasigurno će vam na pamet pasti koja nova ideja za preuređenje.