Tople proljetne dane mnogi su objeručke dočekali kako bi napokon mogli otvoriti širom prozore u svom domu, prozračiti prostor, obaviti proljetno spremanje i urediti ga u svom prepoznatljivom stilu. Kod uređenja prostora važno je istaknuti vlastiti ukus, odnosno stvoriti okruženje u kojem ćete se prije svega vi dobro osjećati. Ako pak nemate ideje ili vremena za razmišljanje o tome kako svoj dom pretvoriti u malu proljetnu oazu za opuštanje, ovih nekoliko savjeta će vam svakako biti od koristi.

S buđenjem prirode i svim zelenilom i šarenilom koje nas odjednom počne okruživati, malo tko ne poželi u prostor u kojem boravi unijeti malo te proljetne živosti, a motivi cvijeća i istaknute zelene boje savršeno će se uklopiti u to idejno rješenje. Odaberite razne dekice, prekrivače i jastučiće u bojama proljeća, postavite kaliće i vaze s cvijećem, zapalite svijeće s mirisima proljeća i uživajte u svim onim dobrim impulsima koje ovo doba godine šalje našim osjetilima.

Razmještanjem namještaja također ćete unijeti malo promjene u svoj dom, a u Home by Ciss ponudi, između ostalog, pronaći ćete i zanimljive komade namještaja kojima možete osvježiti malo prostor. Jednostavan trik za stvaranje idealnog proljetnog ugođaja je i uklanjanje zavjesa i zastora koji sprječavaju ulazak svjetlosti. Sunce je jedan od glavnih razloga zašto većina nas proljeće smatra najboljim godišnjim dobom, stoga dopustite sunčevim zrakama da slobodno šetaju kroz vaš dom i započnu svoju igru svjetlosti i sjene.

Ako vam sve navedeno nije dovoljno, ideje, savjete kao i brojne kvalitetne dekoracije među kojima ćete sigurno pronaći nešto po svom ukusu, pronaći ćete u Home by Ciss trgovini ili pak web shopu. Stoga nemojte oklijevati, već posjetite našu poslovnicu i odaberite proljetne dekorativne predmete s kojima će vaš dom zablistati u jednom novom ruhu.