DIY svijet ili kako bi mi rekli male kućne radinosti, nude prekrasne realizacije i kreacije maštovitih ideja koje cijeli dom pretvore u pravu malu proljetnu idilu. Raznorazno cvijeće u zanimljivim teglama ili u kombinaciji s idiličnim pozadinama, pomno odabrane skulpture jedinstvenih dizajna i boje koje se odlično uravnotežuju sa samim okruženjem – kako biste stvorili upravo tu proljetnu idilu u svojem vrtu ili na balkonu, Home by Ciss Vam donosi nekoliko ideja kojima ćete uspješno realizirati predivan kutak za ove tople dane! I naravno, naglasak je na Vašim idejama i realizaciji igre boja, tekstura, uzoraka i dizajna.

Posebno uređene okućnice, vrtovi i balkoni, daju uistinu posebnu čar – Home by Ciss donosi Vam nekoliko ideja i malo mašte i inspiracije kako da začinite Vaš eksterijer. Za početak je potrebna mašta i vizija – znate li da cvijeće ne mora nužno biti u teglama posloženo po točno određenim pravilima? Samo cvijeće svojom ljepotom zaista podiže cijeli prostor, no ako ga smjestite na posebno dizajniran stolić ili malena kolica, dobit ćete prekrasan rustikalan ili uistinu elegantan detalj, ovisno o samome dizajnu istih. Uvijek se možete poslužiti nekim starim elementima koji polako skupljaju prašinu u podrumu ili na tavanu, ili se jednostavno prepustite Home by Ciss asortimanu koji se posebno ističe ponudom prekrasnih vrtnih elemenata i detalja. Ako tražite nešto što bi prekinulo monotoniju zidova na balkonu, zašto iste ne biste ukrasili zanimljivim detaljima polica ili možda okvira za slike? Također, ako imate viška tegli, iste svakako možete iskoristiti na maštovit način – položite u njih zemlju, vodoravno stavite manju teglicu i posadite sukulent koji je ovoga proljeća posebno popularan. Dodajte još sitno kamenje i voila – imate zaista unikatni ukrasni komad!

Za stvaranje prekrasne proljetne idile jedino što Vam je potrebno jest kreativnost i Home by Ciss detalji. Što se tiče same primjene tih detalja, u potpunosti se prepustite svojoj mašti!