Želite pokloniti nešto najposebnijoj ženi u vašem životu? Međunarodni dan žena najbolje je vrijeme da izrazite svoje poštovanje, ljubav i zahvalnost za njezinu ulogu u vašem životu.

Dan žena slavi se u mnogim zemljama širom svijeta. To je dan na koji su žene prepoznate po svojim dostignućima i uspjesima bez obzira na nacionalnu, jezičnu i kulturnu opredijeljenost. Ovo je idealna prilika da joj poklonite nešto jedinstveno, nešto po čemu ćete joj dati do znanja da ju poštujete i volite.

Cvijeće je najbolji način da izrazite svoju ljubav. Izradite buket od njezinog omiljenog cvijeća; zasigurno će se razveseliti. Veliku ponudu ukrasnog cvijeća pogledajte u Home by Ciss trgovini u Zagrebu.

Pripremite vašoj boljoj polovici nezaboravnu romantičnu večeru uz svijeće. Na raspolaganju vam stoji široka paleta Woodwick svijeća koje su jedinstvene po tome što kad gore, proizvode umirujući zvuk pucketanja vatre. Koriste se samo prirodne arome vrhunske kvalitete koje pridonose ugodnom i romantičnom okruženju.

Kao dodatak ovom jedinstvenom poklonu preporučujemo vam i Millefiori mirišljave štapiće zbog kojih će cijeli vaš prostor odisati posebnim mirisom.