Zanimljive i kreativne lampe unose u prostor puno više elemenata od same svjetlosti. Lampe predstavljaju atraktivan i elegantan dodatak svakom prostoru, bio to dnevni boravak, dječja ili spavaća soba, radni prostor ili prostorija za nekakvu drugu namjenu.

Vjerojatno ste već upoznati kako u svojoj omiljenoj Home by Ciss trgovini možete pronaći širok izbor lampi za različite pozicije u svom domu, no sada smo dodatno obogatili ponudu novim stolnim lampama kako bismo popratili sve moderne trendova i zahtjeve naših kupaca. Odaberite samostojeće ili lampe koje se pričvršćuju na stol, različitih oblika, dimenzija, boja, motiva, spektra širenja svjetlosti i načina korištenja, koje će se pak savršeno uklopiti u vaš postojeći dizajn interijera. Tu su lampe za noćne ormariće, one za radne površine, za kreiranje posebnog romantičnog ugođaja, od jednostavnih koje “samo” trebaju osvjetljavati prostoriju, do onih koje će zaista vašem domu osigurati jedan drugačiji izgled i poslužiti kao dekorativni predmet, ali i onih koje će ispuniti oba ta zahtjeva.

Pretražite našu novu kolekciju, odaberite stolne lampe koje će se vrhunskim dizajnom najbolje uklopiti u vašu viziju uređenja prostora i koje će u potpunosti zadovoljiti vaše potrebe kada je u pitanju osvjetljenje. Posjetite Home by Ciss trgovinu u Zagrebu ili pak naručite svoje nove stolne lampe izravno iz našeg web-shopa i dopustite da vaš dom zablista jednim novim, potpuno drugačijim sjajem.