Proljeće je najinspirativnije godišnje doba. Nakon duge i hladne zime, jedva dočekate izaći van, a složit ćete se da nema ničeg boljeg od uživanja i ležernog odmora na otvorenom. S dolaskom proljeća, pravo je vrijeme da Vaša dvorišta, vrtovi i terase ponovo budu u centru Vaše pozornosti i postanu oaze u kojima ćete uživati svakodnevno. Ukoliko taj prostor i lijepo uredite, ugođaj na svježem zraku tokom sunčanih dana, bit će potpun.

Sanjate li o stilski uređenim vrtovima i balkonima koje pozivaju na odmor i opuštanje? Onda sigurno znate što sve spada u ugodnu i udobnu okućnicu, a izbor može biti težak zbog široke ponude na tržištu. Pojednostavite svoju odluku i posjetite Home by Ciss koji će imati prekrasna rješenja za uređenje Vašeg vanjskog prostora.

Među vrtnim namještajem koji Home by Ciss ima u svojoj bogatoj ponudi, za udobno sjedenje u vrtu možete pronaći klasične ili sklopive stolice svih veličina. Pored stolica, tu su i sjedeće garniture, ležaljke, čiji je izbor također raznovrsan, kao i dodaci koji će Vam osigurati vrhunsku udobnost. S obzirom da će uskoro i ljeto, ne zaboravite obratiti pozornost na sjenice i suncobrane  koji će Vas štititi od jakog sunca.

Bilo da ste za izgled svoje okućnice ili balkona zamislili rustikalni, romantični, mediteranski ili pak moderni izgled, budite sigurni da će Home by Ciss Vašu zamisao pretvoriti u stvarnost.