U bilo kojem vašem životnom ili radnom prostoru koji ste s ljubavlju uredili prisutan je ne samo vizualan doživljaj, već i onaj koji se osjeća drugim čulima. Ovdje, naravno, pričamo o mirisu prostorije. On ne mora biti intenzivan, već svojom suptilnošću mora nadopunjavati dekor i atmosferu prostorije. Home by Ciss u svojoj ponudi ima upravo takve proizvode, a riječ je o Mathilde mirisima za prostore. Mathilde linija sadržava širok dijapazon proizvoda, od mirisnih štapića i aromatičnih kapi, preko aroma lampi, pa sve do difuzora i raspršivača mirisa uz koje dolaze i odgovarajući refili, sve ovisi o vašim preferencijama. Bez obzira u kojem obliku dolazi, Mathilde miris ispunit će vaš prostor senzualnošću, poetičnošću i svježinom nekih dalekih krajeva.

Ova linija mirisa dolazi iz domovine parfema, Francuske, i upravo zbog toga u svaku česticu mirisa utkano je znanje i iskustvo stvarano stoljećima. Kao što modni dizajneri i krojači kreiraju odjeću nit po nit, tako i majstori parfumeri iz Južne Francuske svojim velikim znanjem pomažu kreirati uzbudljive i romantične mirise za vaš dom, spajajući esencije raznolikih biljaka i cvjetova.

Iznimno raznolikih nota i karaktera, ovi mirisi prilagođeni su za različite prostorije u vašem životnom okruženju. Tako bismo za za kuhinjski prostor preporučili slatko-voćne note trešnjinog cvijeta, badema i vanilije iz linije Voltige, koje bude apetit te radost i želju za uživanjem. Odaberete li nježnu senzualnost mirisa Opaline Poudree za spavaću sobu, nećete pogriješiti. Mekoća buketa ruža i frezija obavijena puderastim velom izvrsno nadopunjava osjećaj svježe i čiste posteljine te čini svako buđenje ceremonijom ulaska u novi dan. Fleur de Coton je pak savršen miris za vašu kupaonicu, mjesto opuštanja, čistoće i užitka gdje najčešće volimo zapaliti mirisnu svijeću ili pak aroma lampicu, uživajući u netom napravljenoj mirisnoj kupki. Posebna kolekcija Mathilde proizvoda nalazi se u Iconic liniji koju karakterizira suvremeni dizajn i odvažni mirisi. Ovakvo remek-djelo rado ćete izložiti u svojoj dnevnoj sobi gdje će širiti senzualne mirise i možda poslužiti kao tema razgovora s vašim gostima. Lys Majesteux, Tonka Precieuse ili The Blanc Royal samo su neki od mirisa iz Iconic linije kojima ćete dekorirati vaš prostor. Neki od njih, poput mirisa The Blanc Royal, bit će idealni za vašu radnu sobu, jer vas svojom svježinom i prirodnošću potiču na budnost i inspiraciju. Neka ovo mirisno putovanje ne stane samo na našim preporukama. Vjerujemo da ćete u našoj ponudi Mathilde mirisa pronaći nešto što odgovara vašim potrebama, karakteru i dojmu koji želite da vaš prostor ostavlja. Također vjerujemo da ćete se vraćati u Home by Ciss po još, jer Mathilde mirisi nikoga ne ostavljaju ravnodušnim!