Ljepota prirode funkcionira na zaista zanimljiv način – istaknutim bojama i nevjerojatnim rasporedom svake latice, lista i stabljike. Zaista ne treba puno kako bi njene glavne komponente došle do izražaja. No, iako se često vjeruje kako priroda najviše odgovara rustikalnom stilu i njegovanju, moderni twist u kombinaciji s prirodnim ljepotama tvori nešto zaista posebno – fantastičan spoj modernih trendova i elegancije prirode.

Sunčani dani stvaraju sve veće težnje za uživanjem u dodiru trave i mirisu cvijeća, a vjerujemo da svi zaljubljenici u svoje vrtove već uvelike uživaju u uređenju te oaze mira i opuštanja. Jeste li već pokušali spojiti prirodu i moderne detalje? Konačan rezultat će Vas zasigurno oduševiti!

Moderni vrtovi sadrže mnogo drugih elemenata osim biljaka i trave – detalji poput malih stupića, fontana, svijećnjaka, fantastičnih tegli i prekrasno dizajniranih skulptura sve su češći stanovnici prirodnih ljepota vrtova. Ako ste u potrazi za uistinu jedinstvenim vrtnim komadima, Home by Ciss u svom asortimanu ima neobične ukrasne komade i detalje koji svojim famoznim linijama dizajna zaista privlače pogled dok im dodatni naglasak daje upravo vrtno okruženje. Zanimljive posude i kreativno dizajnirani detalji, savršeno će se uklopiti u šarenilo cvijeća i teksturu garniture, kao i uz ostale elemente za koje se odlučite, no zapamtite samo jedno pravilo – za postizanje savršenosti prostora valja biti hrabar u bojama, linijama dizajna i teksturi i vjerujte, neće pogriješiti!

Home by Ciss glavna je stanica u stvaranju prekrasne i moderne vrtne oaze, a s njihovim asortimanom realizirat ćete upravo onu savršenu viziju istoga.