Boje imaju veliku ulogu u stvaranju samoga dizajna Vašega doma, kao i dojma i atmosfere. Neutralna paleta koja se ističe samim linijama dizajna uvijek je odlično rješenje za postizanje željene elegancije, modernizma i daška luksuza, no ako i dalje pokušavate pronaći ideju kako da na jedinstven način unesete vedrinu dodatnim elementima ili detaljima, predlažemo Vam da iskoristite savršene staklene vaze koje, osim svojim jednostavnim linijama i teksturom, pažnju privlače i vedrim bojama.

Upravo su jedinstveni detalji ti koji na koncu značajno doprinose dojmu prostora. Neovisno od stila kojeg njegujete, Home by Ciss vaze idealno se ukomponiraju u bilo koji njegovani stil, a njihova uloga u svemu tome bit će, dakako, uistinu značajna - dati će poseban naglasak na toplinu i vedrinu cijele prostorije. Tim pojedinačnim naglascima boje začinit ćete sami dizajn i stvoriti posebnu dozu harmonije koja će doprinijeti dojmu ugodnosti, topline i ljepote, dok će vedre boje dodatno povezati linije dizajna, boje zidova i sav komadni namještaj.

Home by Ciss u svojoj ponudi ima prekrasne staklene vaze koje svakako privlače pažnju svojim jedinstvenim dizajnom i teksturom, kao i vedrim bojama kojima ćete oplemeniti ljepotu svoga doma.