Dolaskom proljeća, zasigurno ste već obavili i proljetno čišćenje cijeloga doma, a kako se sve više približava i Uskrs, vrijeme je da Vaš dom poprimi nježne i cvjetne boje, kao i posebne dekoracije kojima ćete zaista dočarati nadolazeće uskrsne blagdane. Ako ste ostali bez ideja ili se svake godine držite jedno te istih dekoracija i želite malo promjena, Home by Ciss Vam donosi nekoliko jednostavnih, ali zaista prekrasnih ideja kako da prigodno uredite Vaš dom za ovaj period!

Ako ste veliki ljubitelj cvijeća i Vaš dom je prava cvjetna oaza, zašto ne biste iskoristili upravo te tegle s cvijećem? Dovoljno je da u njih smjestite raznorazne štapiće s uskrsnim motivima koji će se savršeno uklopiti s tim novim okruženjem. Stiže još jedna, možda neobična ideja, ali izvrsna za ovo doba godine – ako posjedujete stare gumene čizme, iste mogu biti efektan aranžman ako u njih stavite željeno cvijeće, pravo ili umjetno, uz pokoje čokoladno jaje pored. Sada slijedi jedan klasik – prozirnu staklenu ili plastičnu posudu napunite pisanicama, bilo čokoladnim, bilo obojenim, i imate zaista prekrasan centralni aranžman za Vaš stol u dnevnom boravku. Naravno, možete iskoristiti i malene staklenke sa slatkim poslasticama te ih smjestiti na raznorazne ormariće i stoliće. Uvijek dobar ukras čine i figurice – pilići i zečevi su popularni uskrsni simboli kada je u pitanju dekoriranje doma, a iste možete smjestiti u malena gnijezda i imate uistinu preslatke naglaske Uskrsa. Ako inzistirate na prekrasnom dekoriranju stola, definitivno iskoristite sve proljetne nijanse – na bilo koji način! Cvijeće kao centralni aranžman u prekrasnoj visokoj staklenoj vazi, posudice ili košarice s pisanicama, stalak za kolače kao prekrasno izvedeno gnijezdo s čokoladnim jajima ili pisanicama. Poigrajte se hrabro bojama, ukrasima i cvjetnim dezenom, dopustite prirodi da u potpunosti obuzme Vaš dom i oboji ga najveselijim nijansama!

Ako i dalje tražite inspiraciju za dekoraciju, prepustite se bogatom asortimanu Home by Ciss u kojem ćete pronaći savršeni naglasak za svaki kutak Vašega doma, ali i samu inspiraciju kako isti uistinu idealno prilagoditi proljeću i nadolazećem Uskrsu!