Ljeto je pravo vrijeme za uređenje Vašeg vrta i okućnice, a ako tražite pravi asortiman, u trgovini Home by Ciss pronaći ćete sve što Vam treba na jednom mjestu. Od ležaljki, jastuka, garnitura za sjedenje, paviljona i tendi, suncobrana i stalaka, pa do dekoracija i popratnog sadržaja možete pronaći u raznovrsnoj ponudi trgovine Home by Ciss.

U velikoj paleti boja i dimenzija jastuka za stolice i ležaljke, možete izabrati pravu dimenziju koja Vam treba. Također ćete pronaći i mali niz dekorativnih jastučića koje će uljepšati ambijent Vaše vrtne garniture i uljepšati doživljaj ljetne oaze. Osim običnih ležaljki pronaći ćete i mnoštvo visećih ležaljki i ljuljački raznih boja i dezena.

Prava podloga i paviljon za hladovinu je također ključna za savršeni užitak u vrućim ljetnim popodnevima, a u Home by Ciss pronaći ćete visokokvalitetne i čvrste paviljone koji štite od sunca, kiše i vjetra. Osim toga tu su svjetiljke i vaze raznih dimenzija koje će uljepšati Vašu okućnicu i vrt. U ponudi su također i ljuljačka i tobogan, koje će pak oduševiti one najmlađe.

Zaputite se u Home by Ciss i pronađite sve što Vam treba za Vaš vrt na jednom mjestu!