Svakodnevno održavanje interijera poprilično je zahtjevan posao ukoliko vodite užurbani stil života. Ipak, svakom domu je potrebna dobra organizacija kako bi se u njemu mogli osjećati opušteno i uživati u malim detaljima nakon napornog radnog dana.

U Home by Ciss pronaći ćete razna pomagala poput kutija i raznolikih vrsta košara i košarica koji su odlični organizatori doma. Primjerice pletene košare obložene iznutra s umjetnim krznom su odličan dekorativni detalj koji Vam može pomoći sortirati sve one sitnice koje ne znate kamo smjestiti. U heklanim i košaricama od prući ili primjerice u malim kutijama možete svrstati kozmetiku, ubruse i druge potrepštine koje se nagomilavaju po policama.

Drvene i metalne kutijice su također izvrsne za razvrstavanje nakita ili pribora za školu, šivanje ili pak kao tajno skrovište za skriveno blago. Ukrasne kutije također možete pronaći i u obliku originalnog formata za poklone, umjesto uvijek kompliciranog umotavanja.

Zanimljivi i raznoliki uzorci poslužit će za svaku prigodu, pa tako možete pripremiti poklone za Božić i blagdane ili za rođendane u ovim originalnim kutijama raznih dimenzija i oblika.

Posjetite Home by Ciss i organizirajte svoj dom raznovrsnim asortimanom praktičnih i dekorativnih kutija i košara, te unesite u svoj dom individualni pečat originalnim dekoracijama i uzorcima!