Iako na prvi pogled možda ne djeluje tako, tepisi su uistinu važan dio svakog uređenja doma. S jedne strane imaju sposobnost skrivanja eventualnih nepravilnosti i mana unutar prostora, a s druge pak pružaju dodatnu estetsku vrijednost, pa čak i dašak topline svakom domu.

Tepisi ispred ulaznih vrata posebno su važni jer već izvana daju naslutiti vaš dobar ukus i stil, a osim toga sprječavaju unošenje prljavštine unutar kuće te osiguravaju onaj osjećaj dobrodošlice i provociraju pozitivne emocije.

Ovdje u Home by Ciss poslovnici pronaći ćete širok izbor različitih tepiha za ulazna vrata i slične pozicije koji će se savršeno uklopiti u vašu viziju dizajna interijera, ali isto tako svojom kvalitetom osigurati to da ih ne morate svako malo mijenjati. Jednobojni, s natpisima dobrodošlice i nekim od modernih motiva, tepisi iz naše ponude pružit će vašim gostima da steknu dobar prvi dojam pri posjeti vašeg doma. Otporni na vanjske uvjete, atraktivnog izgleda i precizne i kvalitetne izrade, tepisi postavljeni ispred vrata predstavljaju jednostavan detalj s kojim ćete u trenu promijeniti vanjski imidž svog doma.

Posjetite nas na već poznatoj adresi u Zagrebu ili pak naručite vrhunske dekorativne proizvode putem našeg webshopa  i osigurajte svom domu ili poslovnom prostoru jedan drugačiji, atraktivniji izgled.