Bliži nam se Uskrs, najveseliji vjerski praznik.

Uredite vaš dom prigodnim ukrasima i stvorite jedinstvenu blagdansku atmosferu. Inspiraciju za uređenje doma potražite u Home by Ciss trgovini gdje vas čeka široka paleta zanimljivih proizvoda.

Ručno izrađeni uskršnji zečevi neizostavni su dodatak svakom domu. Dolaze u raznim oblicima i bojama te će se savršeno uklopiti i u vaš dnevni boravak. Spremni dočekajte Uskrs i nabavite par sivih ili bijelih zečeva kojima ćete pozdraviti vaše goste. Ne zaboravite na simpatični vijenac s jajima koji možete objesiti na vrata. Staklena vaza i stakleni svijećnjak s proljetnim i uskršnjim motivima savršeno će odgovarati ovoj prigodi.

Tu su i prigodna uskršnja jaja. Jednobojna ili šarena s raznim motivima, idealna su za dotjerivanje vaze s cvijećem ili dječje sobe. Uživajte s vašim mališanima u izradi gnijezda te nabavite sve što vam je za to potrebno.

Napravite jedinstvene aranžmane i potražite uskršnje ukrase na štapiću. Odlučite se između ukrasnih pilića na štapiću ili prikladnih visećih ukrasa (viseće gnijezdo).

Požurite u Home by Ciss trgovinu i odaberite prekrasne proizvode iz našeg uskršnjeg programa!