Za mnoge od nas vrt ili terasa je mjesto gdje sve počinje i završava - od jutarnjeg ispijanja kave u miru i tišini do večernjeg opuštanja nakon napornog dana. Upravo zato važno je vrt urediti po svojoj mjeri, dati mu onaj individualni pečat i prenijeti dio svoje osobnosti prilikom uređivanju.

Vrt svojom prirodnom raskoši, zelenilom bilja, daje idealnu kontrastnu površinu koju možete oblikovati detaljima prema vlastitom ukusu. Opremite ljetnu terasu modernim komadima namještaja, postavite na njega jastučiće u raznim bojama kako biste skrenuli pozornost upravo na taj kutak vrta, dodajte svijećnjake ili prigušena rasvjetna tijela i stvorite savršen ugođaj za romantične trenutke u dvoje, obiteljski ručak na otvorenom i jednostavno pretvorite svoju okućnicu u malu privatnu oazu za opuštanje.

U Home by Ciss ponudi pronaći ćete širok izbor dekoracija za vrt od kreativno dizajniranih svijećnjaka, mirisnih svijeća, vaza i umjetnog cvijeća pa sve do raznih vrsta tkanina i drugih ukrasnih predmeta s kojima ćete lako svoju ideju o uređenju vrta provesti u stvarnost. Ako vam kojim slučajem ne pada baš nikakva ideja u dekoraciji vrta na pamet, nemojte očajavati. Sve što trebate učiniti jest posjetiti Home by Ciss trgovinu ili web-shop i zasigurno ćete istovremeno pronaći i inspiraciju i dekorativne predmete koji će zadovoljiti vaše ukuse.

Nemojte dopustiti da vaš vrt ostane neiskorišten, već ga uredite prema svojim vlastitim željama i uživajte u brojnim prednostima ovog jedinstvenog životnog prostora u vašem domu.