Uskrs je uvijek nekako poseban blagdan, ne samo zbog onoga što simbolizira za vjernike, nego i zbog toga što na neki način stvara onu idiličnu proljetnu atmosferu koju svi već s nestrpljenjem očekujemo. Kako bismo vam pomogli u kreiranju tog savršenog uskršnjeg ugođaja u svoju ponudu uključili smo širok izbor uskršnjih dekoracija s kojima će vaš dom zablistati u jednom novom izdanju.

U Home by Ciss trgovini i webshopu pronaći ćete razne uskršnje motive, od gnijezda, prigodnih vjenčića i raznih figurica pa sve do već obojenih jaja, ali i proljetne dekoracije poput umjetnog cvijeća različitih veličina, boja i oblika koje će se odlično uklopiti u blagdansko ruho vašeg doma.

Jedna od neizostavnih stvari svakog blagdana je bogata trpeza i nekako uvijek  posebno dekoriran stol. Odaberite dekoracije po svom ukusu i stvorite sebi i svojim bližnjima blagdanski ugođaj koji ćete skupa još dugo pamtiti.

Najbolje uskršnje dekoracije potražite u Home by Ciss poslovnici, odnosno web shopu, i ne zaboravite kako svi oni koji ispune uvjete (min. narudžba 250,00kn) ostvaruju pravo na besplatnu dostavu izravno na kućni prag.

Sretne i vesele uskršnje praznike želi vam Home by Ciss - vaš pouzdani partner u uređenju doma!