Boho stil, ili kako ga nazivaju i bohemski, odiše udobnošću i toplinom stvarajući ugodnu atmosferu u domu, uz različite dekoracije i uzorke. Izvrstan je u kombinacijama s drugim stilovima, naročito minimalizmom ili pak skandinavskim stilom jer mu daje dozu potrebne živosti. Samo je pitanje vaših vlastiti preferencija hoćete li unijeti uzorke patchworka, orijentalnih prekrivača i ukrasnih jastuka, shabby chica, jedne ili više boja, pastelne ili tamnije nijanse, marokanskog ili nekog drugog egzotičnog stila, prirodnih, zemljanih tonova i materijala… Ovaj stil simbol je za materijale i teksture u tamnijim tonovima, rustikalni namještaj i slojevite zavjese u kombinaciji s toplim tonovima kristala, bronce i čelika.

Mogućnosti su doista bezbrojne. I sve dolaze u obzir.

Dobra strana boho stila jest što si možete dati oduška u detaljima, a u našoj bogatoj ponudi ćete naći košare, okvire za slike, kutije za nakit, mirisne svijeće, jastučiće i deke raznih oblika i boja. Bilo da želite napraviti veće ili manje promjene u vašem životnom prostoru, naš dućan, Home By Ciss, nudi idealne novitete za Vaš interijer.

Boho stil predstavlja jedan od 'must have' trendova kada je riječ o uređenju interijera i kako ga uklopiti uz već postojeće elemente.

Bohemski dom je dom za sve. Otvoren, tolerantan, dom u kojem ne postoje savršenosti već pažljivo birani detalji i elementi koji domu daju 'osobnu auru'. Stoga, ne dvojite - želite li unijeti više opuštenosti u vaš životni stil, i više topline u atmosferu doma, boho stil pravi je izbor za vas!