Nakon duge zime, prve zrake sunca i topliji dani inspiriraju nas na uređenje doma veselim bojama, cvijećem i raznim dekoracijama! Sve za proljetno uređenje doma potražite u Home by Ciss trgovini koja se nalazi u središtu Zagreba.

Uljepšajte vaš životni prostor prekrasnim staklenim vazama s proljetnim motivima, za cvijeće po vašem izboru. Za upotpunjavanje stola za blagovanje tu su jednobojni nadstolnjaci s točkicama ili ostalim motivima.

Sada je pravo vrijeme da napokon izradite sve one fotografije koje ste čuvali duboko zakopane u ladicama ormara. Podarite im novo ruho i nabavite odgovarajuće okvire za slike koji će unijeti veselje u vaš životni prostor.

Obogatite vašu kuhinju novim posuđem za sve prilike. Ne zaboravite na jedinstvene ukrasne etažere za posluživanje hrane i održavanja njezine svježine. Tu su i jednobojne čaše raznih boja koje će zasigurno oduševiti vaše najmlađe.

Za postizanje pravog ugođaja Home by Ciss vam nudi veliki izbor samostojećih i stolnih lampi koje možete postaviti na stolić ili komodu. 

Unesite malo boje i radosti u svoj dom te posjetite popularnu i omiljenu trgovinu Home by Ciss u Zagrebu! Vidimo se!