Tvrtka Millefiori je zahvaljujući svojim ugodnim mirisni štapićima postala jedna od vodećih u ovome području. Za svoje proizvode koriste samo odabrane mirise u određenim količinama kako bi postigli optimalni intenzitet.

Štapići uronjeni u tekućinu apsorbiraju miris, raspršuju ga i unose novu svježinu u Vaš dom ili poslovni prostor. Riječ je o prirodnoj i sigurnoj alternativi brojnim osvježivačima zraka. Ispunite Vaš životni prostor prirodnim mirisima koji donose sklad i mir.

Mirisni štapići ne pogoduju samo ugodnom mirisu nego pružaju brojne ostale prednosti na Vas i Vaše ukućane. Jedni su idealni za „povećanje“ energije, dok drugi Millefiori mirisi promiču dobar san.

Millefiori mirisi predstavljaju čaroliju za sva osjetila; savršenu harmoniju mirisa koji dugo ostaje u zraku. Riječ je o svježim i privlačnim mirisima koji osim za osvježavanje prostora služe i kao stilski dodatak.

Na tržištu postoje različite vrste Millefiori mirisa, stoga ćete zasigurno pronaći onaj koji će odgovarati Vašem ukusu. Raspršite svoju osobnost u zraku!

Na policama ili na web shopu popularne trgovine Home by Ciss pronađite omiljene Millefiori mirise i unesite dašak svježine u Vaš dom!