Iako moderni trendovi uvelike pokušavaju promijeniti naše navike i običaje, neke stvari je ipak teško zamijeniti tehnologijom i digitalizacijom. Upravo takav je slučaj s digitalnim okvirima za fotografije koji nisu uspjeli pretjerano zaživjeti, jer slika izrađena kod profesionalnog fotografa i uokvirena u prigodan okvir je puno više od samo predmeta sjećanja na dobre trenutke ili bliske osobe. To je ujedno i dekorativni predmet koji odaje onaj šarm vremena u kojem su fotografije uhvaćene i izrađene, a ujedno pruža jednu veću dozu „živosti“ nego digitalni oblik fotografije.

U ponudi Home by Ciss trgovine pronaći ćete brojne dekorativne okvire za slike koje će se savršeno uklopiti kako uz samu fotografiju, tako i uz interijer vašeg doma. Odaberite između okvira različitih dimenzija, ukrasnih oblika i u konačnici materijala, od onih klasičnih drvenih, do modernih kombinacija koje omogućuju postavljanje više slika unutar jednog okvira.

Ne dopustite da vaša sjećanja na posebne trenutke i osobe s vremenom izblijede, već odaberite savršeno mjesto na zidnoj površini, polici, ormariću ili pak neku drugoj poziciji i ukrasite svoj dom idealno uokvirenim slikama.

Posjetite Home by Ciss trgovinu ili pretražite online katalog i priuštite si okvire za slike baš po svom ukusu, kako stilskom tako i onom cjenovnom.