Dnevni boravak je središnje mjesto svakog doma, a u njemu se odmaramo, primamo goste, družimo s prijateljima i obitelji, radimo i uglavnom najviše boravimo, stoga je izrazito važno u njemu se osjećati ugodno te postići određeni sklad koji će djelovati opuštajuće.

Pri uređenju dnevne sobe vodite se vlastitim stilom uređenja jer ćete upravo vi provesti najviše vremena u toj prostoriji i prije svega je važno da se vi dobro osjećate u njoj. Ipak važno je da taj stil bude ujednačen i da cijeli prostor bude prožet njime kako biste postigli osjećaj zaokruženosti cjeline, a potom se poigrajte raznim dekoracijama i ukrasnim predmetima koji će unijeti živost.

Smeta vam kada netko od vaših gostiju sjedne za vaše radno računalo umjesto na kauč ili za stol? Vodite računa o tome kako raspoređujete namještaj i ostale predmete u prostoriji. Odredite kutak sobe koji će poslužiti kao savršeno mjesto za određenu aktivnost i dodajte nekoliko izražajnih detalja koji će jasno odrediti granice u prostoriji. Razni dekorativni predmeti, osobito u vedrijim, izražajnijim bojama, u tome će vam svakako pomoći.

Ogledala, uokvirene slike, zidni satovi i slične dekoracije također će pomoći i kod sakrivanja eventualnih nedostataka i mana u prostoru stoga ih treba pametno rasporediti, a dekice i razni prekrivači, jastučići i tekstilni predmeti osigurat će vašim gostima onaj topli osjećaj dobrodošlice.

Širok izbor dekoracija za uređivanje interijera možete pronaći u poslovnici Home by Ciss, a osim toga, dok prolazite kroz našu bogatu ponudu zasigurno ćete dobiti pokoju ideju za savršeno uređenje vašeg dnevnog boravka.