Odabir pravog namještaja, raznih detalja i elemenata koji će se savršeno uklopiti u ostatak interijera te istovremeno pružiti maksimalnu udobnost i eleganciju, često može biti zahtjevan i iscrpljujući zadatak, no, uz Home by Ciss ponudu komadnog namještaja cijeli taj proces postaje nevjerojatno jednostavan, lagan, pa čak i zabavan.

Ovdje ćete pronaći baš sve što vam je potrebno kako biste svoj dom pretvorili u ugodno mjesto za boravak. Iz našeg bogatog asortimana izdvajamo komode i ormariće kojima ćete lako ispuniti svaki prazan kutak prostorije te sakriti eventualne mane i nedostatke, ali i čitav niz proizvoda poput stalaka za kišobrane i novine, držača za ključeve, polica za uspomene ili omiljenu kolekciju knjiga, vješalica i dekorativnih vaza i držača za cvijeće, odreda prikladnih elemenata . Osim toga, ovdje vas očekuju i stolovi koji će se idealno uklopiti u vašu viziju uređenja dnevnog ili radnog prostora, ali i stolice i taburei koji će osim dodatne estetske vrijednosti, pružiti i maksimalnu dozu komfora. Uvijek vodite računa o tome da ostavite dovoljno prostora za kretanje unutar prostorije i ne pretjerujete s istim elementima.

Svaki element komadnog namještaja iz naše ponude odlikuje se vrhunskim dizajnom i kvalitetnom izradom, a zamišljeni su tako da pružaju spoj udobnosti, funkcionalnosti i atraktivnog izgleda. Posjetite stoga Home by Ciss poslovnicu ili pak naručite komadni namještaj po svom ukusu putem našeg web shopa i pustite da vaš dom zablista u jednom novom, elegantnijem izdanju.