S dolaskom proljeća u vrtu pronalazimo raskoš biljnog svijeta, boja kojima se divimo i mirisa koji nas opuštaju, a s prvim danima ljeta u istoj toj prirodnoj oazi tražimo zaklon od nesnosnih vrućina. Kako biste svaki kutak svog doma u potpunosti iskoristili i prilagodili vlastitim ukusima, poslužite se ovim jednostavnim savjetima za uređenje vrta i ljetne terase.

Prije svega vrt je mjesto u kojem tražimo opuštajuće trenutke, a s obzirom kako zelena boja djeluje umirujuće, pobrinite se da vrt obiluje raznim, ali skladno kombiniranim biljem i cvijećem. Odaberite posebno dekorirane vaze za mjesta gdje ne možete izravno zasaditi cvijeće koje će vašem domu pružiti i jednu dodatnu dozu elegancije, a ako baš niste previše vješti u vrtlarstvu ili se jednostavno ne možete dovoljno posvetiti biljkama, odaberite umjetne aranžmane koji će dugo trajati.

Osim kreiranja prirodnog ugođaja, vrt treba prilagoditi vašim potrebama za komforom i udobnosti, stoga birajte namještaj po svom ukusu, ali i ovisno i najčešćim situacijama. Oni koji preferiraju individualno opuštanje i privatnost sigurno će odabrati ležerniji namještaj u kojem se možete izvaliti, no oni koji pak često vole ugostiti društvo u svom vrtu birat će funkcionalnost i nešto drugačiji, otmjeniji dizajn. Namještaj sa sobom donosi čitav niz opcija, od izbora materijala po vašem ukusu do prateće opreme poput jastučića, dekica i prekrivača, stoga si dajte oduška, naglasite prednosti i sakrijte eventualne mane brojnim dekoracijama u ponudi Home by Ciss.

Ako nemate prirodnu zaštitu od sunca poput sjene drveta, onda biste trebali razmisliti i o suncobranima ili pak paviljonima koji će se lako uklopiti u već postojeći dizajn. Za sve ostale ideje, ali dekoracije kojima ćete te ideje pretvoriti u stvarnost potražite u Home by Ciss trgovini ili webshopu.