Home by Ciss pripremio je svojim vjernim kupcima još jedno iznenađenje za sami kraj godine koje će zasigurno upotpuniti veselu blagdansku atmosferu u vašem domu. Svoje omiljene dekorativne predmete sada možete nabaviti po posebnim akcijskim cijenama artikala sniženih i do 50% stoga je ovo idealno vrijeme da ukrasite svoj dom baš onako kako vi to želite.

U našoj ponudi pronaći ćete širok izbor sezonskih dekoracija, ali i drugih ukrasnih artikala koji će se savršeno uklopiti u već postojeći dizajn vašeg prostora i stvoriti jedan poseban ugođaj u vašem domu. Odaberite proizvode na sniženju i složite najbolju kombinaciju za novi izgled svog interijera.

Uvijek je važno prostor u kojem najviše boravite učiniti što ugodnijim, a odabirom proizvoda iz bogate Home by Ciss ponude u trenu ćete pretvoriti svoj dom u privatnu malu oazu mira i opuštanja. Da stvar bude bolja, sve to možete učiniti iz udobnosti vlastitog naslonjača, putem našeg web shopa, a za sve kupovine iznad 250kn osigurat ćemo vam i besplatnu dostavu bilo gdje unutar Hrvatske.

Nemojte stoga oklijevati, već iskoristite ove posebne popuste i opremite svoj dom kvalitetnim dekorativnim predmetima.