Ljeto je najdraže doba mnogima – zašto ne biste dio te morske atmosfere koju jedva čekate, unijeli i u svoj dom? Dovoljno Vam je samo malo mašte i kreativnosti te prekrasan Home by Ciss morski asortiman kojim ćete svoj dom transformirati u pravi mali ljetnikovac pa period do godišnjeg odmora neće presporo prolaziti!

I vrapci na grani već znaju da sitnice uvijek igraju ključnu ulogu u dizajnu interijera pa zašto se toga ne bismo držali i prilikom unošenja daška mora i obale u Vaš dom? Sitnice poput plutajućih svijeća stvorit će dojam onog nježnog mreškanja mora, miris lavande opčinit će Vam osjetila i prebaciti Vas u mediteranski ugođaj, a ukrasi od školjaka i morskih kamenčića unijet će dašak ugodnih dana izležavanja na plaži. Dodajte svemu tome i pokoju slatku figuricu koja izvrsno dočarava te ljetne vrućine – birajte zanimljivo dizajnirane skulpture i kućice s naglaskom Mediterana i mora i Vaša ljetna dekorativna avantura je spremna!

Vodite se jednostavnim, osvježavajućim i veselim bojama, teksturama i dizajnom, kombinirajte bijele i plave boje ili kako bi rekli mornarske nijanse te oduševite svoja osjetila svakim ulaskom u Vašu vlastitu morsku oazu!