Topliji dani idealna su prilika za ušminkavanje i dotjerivanje prostora u kojem svakodnevno provodite najviše vremena. Raširite stoga zavjese i pustite dašak proljeća u svoj dom, dodajte poneki dekorativni predmet, razmjestite namještaj, ukrasite ga svježim slojem boje ili zamijenite novim, poigrajte se vedrim bojama i učinite svoj dom ugodnijim mjestom za boravak.

Kada pomislimo na proljeće, prije svega mislimo na zelenilo, sunce i raskoš boja koju nudi priroda u cvatu, a upravo to često služi kao osnovni vodič kada je u pitanju proljetna transformacija doma. Izbacite stoga zimske predmete i sav višak stvari koje su se nagomilale tijekom godine ili ako ih se ne želite riješiti dodajte novu policu ili ormarić u kojem ćete ih pohraniti, odnosno smisleno posložiti.

U našoj Home by Ciss ponudi očekuje vas širok izbor proljetnih dekoracija od umjetnih proljetnica i cvjetnih motiva na raznim ukrasnim predmetima, kreativno izrađenih vaza i svijećnjaka, ali i raspršivača mirisa i mirisnih svijeća koje će vratiti svježinu svakoj prostoriji te komadnog namještaja kojim ćete lako zamijeniti one dotrajale u vašem domu.

Nova slika na zidu, zidni sat ili primjerice ukrasni jastučići i prekrivači detalji su s kojima ćete lako istaknuti određeni kutak svog doma, odnosno sakriti eventualne nedostatke. Sve to, ali i puno više od toga pronaći ćete u trgovini Home by Ciss, stoga nas posjetite na poznatoj adresi u Jurišićevoj 18 u Zagrebu ili jednostavno pretražite naš web-shop i složite novi proljetni kreativni "look" vašeg doma iz udobnosti naslonjača.