Redovito održavanje prostora čistim i urednim bitno je iz više razloga. Ponajprije zbog higijene i sveopćeg osjećaja ugodnosti i udobnosti vlastitog doma. Čisti i dobro organizirani dom također vizualno proširuje prostor.

Kako bi Vaš dom uistinu bio prava oaza i utočište nakon napornog radnog dana potrebno je u njega unijeti dašak svježine. Za to su Vam potrebna dodatna sredstva poput mirisnih svjećica, osvježivača prostora i mirisnih difuzera, čiju raznoliku ponudu možete pronaći u trgovini Home by Ciss.

Mirisni difuzeri su tako osim vrhunskih i dugotrajnih načina osvježenja prostora raznim mirisima po želji, također i odličan dekorativni detalj za sve one koji žele stvoriti zen atmosferu u svom domu. Refili se mogu kupiti i odvojeno, pa svaki mjesec možete pronaći neki novi miris za Vaš prostor.

Mirisni gipsevi, vrećice i ostali setovi s druge strane, odličan su primjer originalnog poklona kojim ćete razveseliti svoje najbliže. U ponudi možete još pronaći i aroma lampe i mirisna ulja koja imaju dugotrajan učinak svježine u Vašem domu. Ukoliko pak više volite brza rješenja, tu su i sprejevi i raspršivači za prostor, koji dolaze i u električnoj varijanti, a pale se automatski.

Mirisi i refili za automobile također se mogu pronaći u raznovrsnoj ponudi Home by Ciss, stoga se uputite u Vašu omiljenu trgovinu i osvježite svoj prostor novim mirisima!