Monotonija se može tiho zavući u svačiji dom – bilo putem previše istih tonova ili boja, bilo putem jednostavnih tekstura i straha od upečatljivog dizajna. Svima se događa, ne brinite! I imamo rješenje – za početak se opustite i prepustite bojama, tonovima, teksturama i dizajnu. Dekoracija interijera je igra u kojoj je teško pogriješiti, a jedini preduvjet je kreativnost, mašta, hrabrost i Home by Ciss!

Za pobjedu nad monotonijom koja se nekako zavukla u dekor Vašega doma, dovoljno je tek nekoliko detalja kojima ćete cijeli dom podići na potpuno novu razinu, a za isto je potrebna samo jedna boja – zlatna! Zlatna boja izuzetno je tražena u svijetu interijera jer ima uistinu efektan izgled, a naglasak stavlja na dozu profinjenosti i glamura. Oaza nježne zlatne elegancije u prigušenim ili metalik sjajnim nijansama odlično se kombinira sa svim bojama, a posebice s bijelom, crnom i tamnosivom koje dodatno naglašavaju njenu intenzivnu dubinu. Zlatni detalji idealni su za svaku prostoriju Vašega doma – u dnevnoj sobi možete staviti naglasak na policu ili stolić za kavu koje obogatite zlatnim detaljima tanjurića ili skulptura. Zid možete ukrasiti zlatnim spektrom boja zidnog sata ili okvira za fotografije. Vaze, svijećnjaci, čaše i poslužavnik, kao i slične stolne dekoracije, odlično će podignuti same linije dizajna, kao i boje koje okružuju cijelu prostoriju, dok u spavaću sobu možete staviti kutiju za nakit zlatnog uzorka ili ogledalo!

Home by Ciss nudi Vam lepezu prekrasnih proizvoda zlatnih detalja kojima ćete na zaista jedinstven način stvoriti i podignuti dizajn Vašega doma!