Akcijama na ljetni asortiman u trgovini Home by Ciss nema kraja. Ostvarite čak 50% popusta na sve ljetne dekoracije i počastite se kvalitetnim i kreativnim detaljima za uređenje interijera.

Ostvarite čak 50% popusta na sve ljetne dekoracije i počastite se kvalitetnim i kreativnim detaljima za uređenje interijera.

Ne dopustite da ljeto izblijedi s vašim povratkom s godišnjeg odmora. Dekorativni motivi ljeta podsjećat će vas na ugodno provedene ljetne trenutke i pružiti prostoru u kojem boravite jednu veseliju i ugodniju atmosferu. Vesele i svježe boje ljeta uvijek će vam popraviti dan bez obzira u kojem godišnjem dobu se nalazili.

Home by Ciss nudi vam bogatu ponudu kreativnih ljetnih i ostalih dekoracija koje si jednostavno morate priuštiti, a uz 50% popusta na ljetnu ponudu nemojte oklijevati.

Pronađite dizajnerske komade namještaja koji će se savršeno uklopiti u vaš dom, ukrasite svoj dnevni boravak posebnim cvjetnim aranžmanima, odaberite dekorativne lampe koje će vam pomoći istaknuti svjetlost, ali i poslužiti kao dodatna dekoracija. Također, razni predmeti ukrašeni ljetnim dekorom poslužit će kao idealan podsjetnik na vaše nezaboravno ljeto.

Probudite ljetnu maštu u sebi i odaberite razne ljetne dekorativne predmete po posebnim cijenama, samo u Home by Ciss trgovini.