Dekorirajte svoj stol i svake godine imajte originalnu i drugačiju uskršnju dekoraciju!

Uskrs se polako bliži, stoga je potrebno početi razmišljati o uređenju blagdanskog stola i doma za taj dan.

Okupljanje obitelji oko stola najljepši je dio blagdana, a još ljepšim ga čini stol uređen dekoracijama koje simboliziraju taj dan.

Najvažnije je da unesete dobro raspoloženje u okruženje svog doma kako bi cjelokupan ugođaj bio potpun. Razigrajte svoju maštu i prigodna blagdanska obilježja naglasite i tradicionalnim, ali i inovativnim uskršnjim dekoracijama kojima ćete osvježiti svoju kuću i stol, za svečani obiteljski objed. U dekoraciji uskršnjog stola najvažnija je mašta, a jedino pravilo je, što šarenije to bolje.

Uskrs, kao proljetni praznik, donosi vedre boje raznobojnog, tek propalog cvijeća, i različite nijanse zelene, plave i žute boje, kao asocijacije na travu, nebo i sunce na dekorativne detalje kojima treba oplemeniti svaki interijer, a koje možete pronaći u našim novim uskršnjim kolekcijama.

Za Uskrs u svakom domu nezaobilazno je bojanje jaja na razne načine, ali tu su i razne druge uskršnje dekoracije koje krase dom. Jedna od njih je uskršnja košarica koju svatko dekorira na svoj način. Poigrajte se uskršnjim ukrasima i ornamentima u oblicima cvijeća, zečića, pilića, jaja koje možete postaviti na stolove i police ili objesiti po kući.

Ukrasite svoj dom čudesnim uskršnjim dekoracijama te blagdane obogatite tradicionalnim slasticama!