Zanimljive boje, bogate teksture i intrigantni motivi – upravo navedeno najbolje opisuje jesen koja je već polako na pomolu, a jesensku raskoš i ljepotu svakako možete unijeti i u svoj interijer fantastičnom paletom boja, kao i raznoraznim sitnicama koje će se izvrsno usuglasiti s ljepotom prirode u nadolazećim danima.

Jesen ponosno drži uistinu prekrasnu paletu boja – bogati i tamni tonovi poput bordo, narančaste i smeđe, pa do neutralnih nijansi poput žute i krem, no moramo naglasiti kako je popularan odabir upravo kombinacija par navedenih boja i stvaranje izvrsne harmonije koja uistinu dočarava jesensku raskoš. Kod dekoriranja stola poigrajte se upravo tim jačim bojama dekorativnog cvijeća koje potom možete iskombinirati uz nježnije i neutralnije tonove, motive i linije vaza. Kako biste usuglasili boje cvijeće s drugim detaljima, birajte detalje istih boja – minijaturne bundeve, teglice čiji je naglasak upravo na boji pojedinih elemenata, kao i raznoraznim dekorativnim komponentama poput umjetnih tikvica, lišća i drveta. Naglasak neka bude upravo na toj prirodnoj ljepoti.

Igra tamnih tonova i neutralnih nijansa uistinu opčinjuje – dekorirajte stol u pravu jesensku rapsodiju prirodne ljepote pomoću Home by Ciss asortimana i uživajte sa svojim gostima u istinskoj ljepoti jeseni!