Ukrašavanje domova i raznih prostora u božićnom duhu uvijek je označeno velikim okićenim jelkama, prepunih ukrasa koji reprezentiraju blagdane i Božić. Zanimljiv način uređenja prostora kako bi potpuno zadobio božićni duh i transformirao vaš dom su božićne figure i lutke te razne druge dekoracije koje vam osigurava Home by Ciss. U njihovom božićnom programu nalazi se pregršt lutaka, figura i drugih ukrasa za vaš dom koji će unijeti Božić u vaše prostore te obogatiti ga s više dekoracija od klasične okićene božićne jelke.

Ako želite dekorirati ostatak vašeg doma, postavite lutke Orašara u dijelove prostorija te razne lampice po zidovima. U njihovoj ponudi nalazi se i mnogo figura anđela u raznim bojama i dizajnovima koji se mogu koristiti na više načina; objesiti na prozore, kuhinjske ormariće ili postaviti na police u drugim prostorijama.

Kako biste ukrasili vaše vaze u božićnom duhu u njihovoj ponudi stoji i mnogo božićnih buketa; borove grane i božićne zvijezde... Uz vaše figure Orašara možete postaviti i lutke Djeda Božićnjaka koje možete pronaći u raznim izgledima te odabrati onaj koji najviše odgovara vašem domu. Vašu božićnu jelku možete obogatiti figurama jaslica, a njih također možete pronaći u više različitih dizajnova i načina, stoga pronađite figure koje najviše odgovaraju vašim željama i probudite božićni duh u vašem domu.