Obucite svoj dom u novo, proljetno ruho.

Proljeće je službeno započelo i sada je vrijeme da i vaš dom uđe u proljetno raspoloženje. Inspiraciju možete pronaći u raznobojnom cvijeću koje vas pozdravlja sa svakog koraka.

Proljeće u interijere unosi mnoštvo boja, među kojima istaknuto mjesto zauzima eklektična i prozračna mješavina blijedih ili neutralnih nijansi s često naglašenim detaljima intenzivnih i veselih tonova.

Boje, mirisi i izgled cvijeća predivna su način da u svoj dom unesete vedrinu, posebno ako ga lijepo uklopite u interijer.

Dekoracija na stolu koja je načinjena od bijelih ljuski jajeta izgleda vrlo proljetno i svježe. Također možete dodati zelene grančice, kamenčiće, suho cvijeće, ili bilo koje druge ukrase. Možete čak zamijeniti ljuske s morskim školjkama različitih veličina.

Prigodni vjenčić ili zanimljive grane u visokoj vazi o koju su obješeni atraktivni ukrasi djeluju dekorativno i u dom unose dozu topline, dok će se najmlađim ukućanima posebno svidjeti pletene košare koje uz odgovarajući pribor za bojenje mogu i sami ukrasiti.

Dnevni boravak je prostor koji dozvoljava česte izmjene detalja pa time i ugođaja, bilo da se radi o tepisima, jastučićima, zavjesama ili dekorativnim predmetima. Vrlo su moderni tepisi jarkih boja, ali dotrajalog i izblijeđenog dojma, što umanjuje intenzitet takvih boja. Odabirom takvog tepiha nećete pogriješiti, ali svakako dodajte dekorativne jastučiće od kojih najmanje jedan mora pratiti boju tepiha.

Kupaonicu ćete najbrže osvježiti ručnicima u dvije upečatljive boje koje se dobro kombiniraju s pločicama. Možete se odlučiti za smeđu i tirkiznu, ali nemojte izbjegavati i limun žutu, pink i vatrene ljubičaste nijanse.

Jednobojna kombinacija izgleda uvijek elegantno – pogotovo ako je vaš izbor svježi bijeli buket cvijeća. Zavodljiva, nježna lakoća uklapa se svugdje , a ujedno vam daje puno različitih mogućnosti za korištenje. Bijela vaza s bijelim cvjetovima je kombinacija koja će donijeti svježinu u svaki interijer.