Pretvorite svoju kuhinju u prekrasan životni prostor

Kuhinja je tijekom cijele godine mjesto okupljanja obitelji, mjesto gde se pripremaju i konzumiraju ukusni obroci, s jeseni piju topli napitci, priprema se zimnica i šire ugodni mirisi. Zato se njenom uređenju treba pristupiti s puno pažnje i ljubavi.

Jedan od dodataka, koji će se uvijek i iznova pokazati vrlo korisnim detaljem je kuhinjski zidni sat. Satovi većih dimenzija, okrugli ili četvrtasti, s užim ili širim okvirima, klasičnim kazaljkama ili digitalni, najpouzdaniji su prijatelji u tajmingu pripreme hrane, a k tome još mogu biti i sa iznimno zanimljivim dekorom, sukladno stilu uređenja kuhinje.

Mali pijedestal iskoristite za teglice sa začinima ili potrepštine za sudoper, a hermetičke staklene posude za bombone, kekse i kolačiće ili ih upotrijebite za špagete i druge vrste tjestenine. Plastične tegle sa čipkastom ivicom iskoristite kao posudu za kuhinjski pribor.

Viseći stalci za novine mogu se iskoristiti i za spremanje tacni, teglica sa začinima, a ako su većih dimenzija čak i za voće! Birajte detalje u veselim ili pastelnim bojama. Dekorativni tanjuri također mogu pridonijeti lijepom izgledu vaše kuhinje.

Zašto u kuhinju ne biste postavili pletene košare u bojama koje će prostoru dati toplinu? Keramičke zdjele za povrće i voće možete pronaći u raznim varijantama i raznolikog dizajna. Osim zdjela, tu su i doze za papar, šećer, sol i slično. Jako su popularne aluminijske doze za rižu, kavu ili zobene pahuljice, a možete nabaviti i neobične posudice za tjesteninu. Zavjese, luster, zidne naljepnice s kuhinjskim motivima, zidni natpisi, začinsko bilje u zanimljivim teglicama, posebne kuhinjske krpe - sve su to neodoljivi detalji koji će vizualno promijeniti Vašu kuhinju.

U našem salonu nudimo veliki izbor dekoracija koje će vašoj kuhinji pružiti potpuno novi magični izgled! Posjetite nas i uvjerite se!