Prepustite se mašti i kreirajte prostor kakav vam u potpunosti odgovara.

Kupaonica je ogledalo svakog kućanstva. Nikada nećemo biti u prilici sakriti ga od tuđih očiju i zato se moramo potruditi da kupaonica prije svega bude čista, ima lijep dizajn i skladne boje.

Ručnici, više vrsta rasvjetnih tijela, pa čak i higijenske potrepštine – sve to igra važnu ulogu u kreiranju konačnog izgleda kupaonice. Ponekad samo boja ručnika u jednobojnim kupaonicama može brzo, jeftino i efikasno izmijeniti atmosferu prostora. Crni ručnici, dizajnerska stolica i velika boca parfema učinit će kupaonicu naglašeno otmjenom.

Odličan ugođaj mogu stvoriti i biljke. Pri kupnji se raspitajte koje biljke mogu podnijeti toplinu i vlagu. Biljke izložite u keramičkim teglama ili ih stavite u pletene košare. Kupatila sa malo prostora uljepšajte biljkama koje su visoke i ne zauzimaju previše prostora a koje će postati fokalna točka.

Dodajte mirise! Mirisni štapići, svijeće i eterična ulja pretvorit će običnu kupaonicu u spa oazu.

Drugi način dodavanja boje u neutralnu kupaonicu je upotreba materijala sa dezenom. To mogu biti i tepisi. Imate jeftinije i skuplje opcije, a vi odaberite onu koja godi baš vašem ukusu, ali ipak pazite da se uklopi s ostatkom kupaonice.

Neki od elemenata koji mogu drastično utjecati na vizuru prostora su zasebna, velika ogledala s izražajnim okvirima klasičnih ili neobičnih linija, postavljanje antikne lampe na kupaonski ormarić minimalističkog izgleda ili pak uokvireni posteri različitih oblika i motiva.

Preuredite kupaonicu na lak i jednostavan način u moderno, minimalistički opremljeno mjesto za uživanje, što kupaonica i treba biti!