Božićni blagdani uvijek su poseban dio godine kada se trudimo stvoriti onu jednu toplu, obiteljsku atmosferu u svom domu. Jedni se odluče za samostalnu izradu raznih ukrasa i dekoracija, a oni drugi s malo više obaveza i s manjkom vremena, svoje savršene božićne dekoracije mogu potražiti u ponudi Home by Ciss. U nastavku vam donosimo nekoliko jednostavnih savjeta pomoću kojih ćete čari božićnog ugođaja lako preslikati na vaš dom.

Božićni vjenčići nezaobilazna su dekoracija – postavite ih na ulazna vrata i tako ostavite dojam topline i blagdanske dobrodošlice za sve vaše prijatelje i goste.

Razne biljke u božićnom ruhu - bor je svakako neizostavan dio božićnog programa, no tu su i razni češeri, orasi, žirevi, klinčić i cimet koji će savršeno dočarati kraj godine, a osim vizualnog izgleda, većina tih biljaka obogatit će prostor i ugodnim mirisima.

Blagdansko osvjetljenje i rasvjeta – svjetlost je jedan od simbola Božića, a svijeće su najbolje i najjednostavnije rješenje za stvaranje toplog ugođaja u domu. Osim topline i svjetlosti, svijeće mogu biti aromatizirane te tako prostorom proširiti ugodne mirise po vašim željama.

Ukrašavanje blagdanskog stola – oko blagdanskog stola okuplja se obitelj i prijatelji i mjesto je to gdje atmosfera treba biti najopuštenija. Izvadite najbolji pribor za jelo, postavite personalizirane ukrase i aranžmane od plodova jeseni, ukrasite stol posebnim stolnjakom i svijećnjacima, ali ostavite dovoljno mjesta za sve blagdanske specijalitete koje ćete poslužiti.

Boje Božića – crvena i zelena nekako se najviše ističu kao uobičajene boje za ovaj period, no danas se upotrebljava široka paleta boja pa stoga možete pustiti mašti na volju. Ljubičasta će unijeti dozu elegancije, smeđa će stvoriti rustikalan ugođaj i staviti naglasak na tradiciju, a srebrna i bijela odaju dojam čistoće i sofisticiranosti.

U poslovnici Home by Ciss, kao i u webshopu, možete pronaći širok izbor božićnih dekoracija za vaš dom od jaslica i raznih figurica, do borova, vjenčića, aranžmana i svih potrebnih detalja koji će učiniti vaše blagdansko okruženje idealnim.