S obzirom na to kako se bliži kraj godine, Home by Ciss ponovno vam nudi širok izbor božićnih dekoracija koje će vam pomoći da stvorite jedan poseban blagdanski duh u svom domu. Ukrasite vrata vjenčićima, grančicama smreke ili mašnama, visećim zvoncem u prikladnom božićnom izdanju te brojnim drugim dekorativnim predmetima koji će vašim gostima već s vrata poručiti kako su dobrodošli u vaš dom.

Birajte između raznih dekoracija i ukrasnih predmeta poput borova i predmeta za ukrašavanje bora kao što su lampice, kuglice, jaslice i prigodne figurice, ali i posebno izrađene blagdanske čestitke te razne poklone s kojima ćete istovremeno razveseliti, iznenaditi i impresionirati svoje najmilije.

Božićno razdoblje je vrijeme kada treba malo pustiti mašti na volju, uživati u svojim hobijima i prepustiti se malim užicima poput dekoriranja prostora po vlastitoj mjeri. Već nekoliko pomno odabranih detalja pružit će prostoriji u kojoj boravite sasvim jedan drugačiji ugođaj.

U trgovini Home by Ciss pronaći ćete ukrasne predmete koji savršeno odgovaraju vašim već posloženim idejama, ali i inspiraciju za ukrašavanje doma, ako ju već nemate. Isto tako božićne dekoracije od nedavno možete pregledati i putem web-shopa https://www.homebyciss.com, te tako iz udobnosti vašeg kauča ili naslonjača složiti idealnu kombinaciju ukrasa kojima ćete unijeti dozu topline i blagdanskog raspoloženja u vaš dom.