Uređenje doma nije jednostavan zadatak pogotovo kada vidite glamurozne kućne dekore na internetu i u časopisima. No, vaš dom može izgledati lijepo i s manje novca.

Pastelne boje su trend i ove sezone, a postoji mnogo načina kako ih uklopiti u vaš dom.

Ako planirate proljetno renoviranje ili selite u novi dom, razmislite o dekoraciji pastelnim bojama.

Dobar trik za uređenje svih malih prostora su ogledala. Osim kao dekoracija na zidu poslužit će da imaginarno povećaju prostor. Ako postoji mogućnost postavite ga nasuprot prozora. Ogledalo će tako reflektirati pogled s prozora i boravak će izgledati kao da ima još jedan prozor.

Birajte namještaj sa sakrivenim ladicama i pretincima za spremanje stvari. Postoje mnoge sjedeće garniture u kojima se podizanjem sjedišta ili izvlačenjem ladice otvara prostor za spremanje stvari. To će odlično poslužiti za suvišne pokrivače i jastuke. Odaberite stolić koji ispod radne ploče ima police, odnosno ladice, ili umjesto stolića postavite manju škrinju ili kovčeg u koji možete odložiti stvari.

Ubacite police s knjigama, slike i ostale dekoracije koje će stvoriti dojam većeg prostora. Dodajte biljke. Biljke će kao i ogledalo zavarati oko i stvoriti dubinu u prostoru. Najbolje ih je postaviti u kuteve ili iza fotelja i sjedećih garnitura.

U našoj trgovini možete pronaći mnoštvo lijepih dekoracija i zanimljivih detalja.