Budite maštoviti i dekorirajte svoju kuhinju živopisnim dekoracijama i detaljima.

Kuhinja je tijekom cijele godine mjesto okupljanja obitelji, mjesto gdje se pripremaju i konzumiraju ukusni obroci, a najesen topli napici i zimnica, šire ugodnimirisi i zato njenom uređenju treba pristupiti s puno pažnje i ljubavi. Uz malo truda i kreativnog rada možedoći do kvalitetnog rješenja. Mi vam donosim nekoliko primjerakoji će i vama možda poslužiti kao inspiracija.

Ako imate zanimljiv i zabavan set posuđa za kuhanje, raznobojnih tava u raznim veličinama, objesite ih na zid i tako na ekonomičan način dekorirajte svoj kuhinjski prostor. Nabavite i na zid postavite specijalan metalni pano za vješanje posuđa.

Puno dnevne svjetlosti je odlično za vašu kuhinju, ali kada padne mrak morate imati adekvatno osvjetljenje. Uložite u zanimljive lustere i lampe, s dezenom koji razbija jednoličnost vaše malekuhinje po mjeri. Ako vam je radni stolusamom centru kuhinje, onda je najbolje da se iznad njega nalazi luster.

Svijeće, svježi cvjetni aranžmani ili ikebane suhog cvijeća i lišća, staklene posude s kamenjem, šišarkama ili školjkama odličan su način da svake sezone dodate nešto novo u vašoj kuhinji.

Jednolična kuhinja dobit će sasvim novu dimenziju ako za prozore odaberete jarke zavjese neobičnog dezena. Birajte crvene, narančaste i žute nijanse, kako biste razbili monotoniju.

U našem salonu nudimo veliki izbor dekoracija, malih, velikih, dizajnerskih i rađenih po mjeri, ali i sve one male sitnice koje su u kuhinji nužne, od pribora za jelo, posuđa i sl. Posjetite nas i uvjerite se sami!