Vaš dom je samo vaše carstvo i odgovarajućim komadnim namještajem dajete mu dojam luksuza i činite ga potpuno drugačijim od ostalih.

Potrudili smo se da vam i ove godine ponudimo sve što vam je potrebno za ljepši i drugačiji interijer.

Komadni namještaj je onaj kojim ćete povećati funkcionalnost te uljepšati svoj dom. Veliki izbor nesvakidašnjih detalja za ljepši, topliji i drugačiji interijer možete pronaći u našem salonu. U ponudi imamo razne komode, police, škrinje, ormariće, ogledala, stalke, vitrine, stoliće...

Kolekcije komadnog namještaja pogodne su za domaće i poslovne prostore, kao i za opremanje manjih, obiteljskih hotela.

Zajedno s vama tragamo za idealnom kombinacijom materijala, boja i detalja koji će vaš životni i poslovni prostor učiniti ne samo udobnim, već i estetski oplemenjenim.

Naši pažljivo izrađeni, pouzdani i visoko-kvalitetni komadi nameštaja pružiće vam neponovljivo iskustvo udobnosti i pomoći vam da uživate u svakom trenutku odmora i relaksacije. Obavezno kupujte namještaj koji možete zamisliti u vašem stanu ili kući u narednih desetak godina. Možete odabrati policu, ormariće ,stol ili stoliće koje ćete rasporediti u interijeru.

Cijene proizvoda su prilagođene kupovnoj moći, pa se mogu naći artikli za svačiji džep.

Ako opremate dom, tražite poklon za posebne događaje i samo volite uživati u razgledavanju dekoracija, HOME BY CISS je pravi izbor koji će zadovoljit sve vaše kriterije i pretvoriti svaki dnevni boravak u omiljeno mjesto za druženje i stvaranje nezaboravnih uspomena.

Posjetite nas i uverit ćete se, neovisno o stilu koji njegujete u svom domu, u širok izbor komadnog namještaja u našim prodajnim salonima.