Ponekad su dovoljni mali trikovi za veliku promjenu...

Oplemenite prostor u kojem živite, unesite boje i nove oblike. Osmjelite se i odlučite da jednostavne tonove zamijenite veselim dekorom koji će razbiti monotoniju…

Predstavljamo vam par kreativnih ideje koje možete iskoristiti za dekoriranje bilo koje prostorije u vašem domu. Jednostavni su i ne koštaju mnogo, a imaju veliki utjecaj na estetiku interijera.

Cvijeća u enterijeru nikada dosta, a ako želite nešto posebno i drugačije, predlažemo da nabavite „cvjetni luster“ koji će bez sumnje uljepšati svaki ambijent i donijeti dah proljeća u vaš dom.

Ubacite nove jastuke. Isti jastuci stvaraju dosadan i monoton izgled koji će dodatno narušiti izgled vaše dnevne sobe. Investirajte u jastuke različitih dezena, boja i veličina. Naravno, imajte u vidu da se sve boje slažu, ali i da ne pretjerate sa brojem dodatih jastuka.

Ogledala od poda do plafona su odličan način da unesete modernu notu domu, ali i da vizualno povećate prostoriju. Dovoljno je samo jedno ogledalo da potpuno promijenite interijer.

Ukrasi za zid poput slike ili sata savršen su instant podizač prostorije. Osim što prostoru u kojem boravite daje karakter, zidni ukras može vizualno povećati i osvježiti dnevni boravak. Potražite ukras koji će se bojama uklopiti uz namještaj i boju zida.

Posjetite naš izložbeni salon i izaberite dekoraciju za dnevni boravak koja će odgovarati vašem ukusu i karakteru.