Kupovanje novih sitnica može učiniti da vaša stara kuhinja dobije novi sjaj!

Ako je dnevna soba centar svakog doma, onda je kuhinja njegovo srce. To više nije prostorija u kojoj se samo kuha, već je često mjesto gdje uz kuhanje svi rado boravimo i razgovaramo.

Domaća hrana i miris kuhinje je nešto u što nama budi najljepše osjećaje: toplinu, osjećaj pripadnosti, ljubavi i zajedništva. Zbog toga trebamo posebnu pozornost dati na opremanje kuhinje. Ona treba biti praktična, dobro organizirana, zadovoljavati sve potrebe modernog načina života, a uz sve to biti topla i ugodna.

Kao i svaki dobar „autfit”, i kuhinja traži modne dodatke. Na slobodnom djelu zida u kuhinji napravite male police, na koje ćete naređati slike koje se bojom uklapaju u stil vaše kuhinje, kao i dekorativno posuđe. Nabavite modernu kolekciju posuđa i to će oplemeniti kuhinjski prostor i unijeti mu dašak umjetnosti. Šareno posuđe, šalice, saksije sa biljem i pribor su ono šta će dati novi sjaj.

Puno dnevne svjetlosti je odlično za vašu kuhinju, ali kada padne mrak morate imati adekvatno osvjetljenje. Uložite u zanimljive lustere i lampe, sa dizajnom koji razbija jednoličnost vaše male kuhinje.

Napravite po mjeri police na zidu, na koje ćete naređati zanimljive teglice sa začinima, čajeve, šolje i po neku umetničku sliku sa motivima voća, povrća ili prirode.

U našem salonu nudimo veliki izbor kuhinja, malih, velikih, dizajnerskih i rađenih po mjeri, ali i sve ove male sitnice koje su u kuhinji nužne, od pribora za jelo, posuđa i sl. Posjetite nas i uvjerite se!