Idealan prostor za opuštanje i uživanje u kapljicama vode!

U suvremenom ritmu života kupaonica je jedno od rijetkih mjesta gdje imamo vremena samo za sebe te sasvim zasluženo kod mnogih uživa status hrama relaksacije i čistoće.

Iako je često najmanja prostorija u našem domu, kupaonica je mjesto i najveće intime. Danas kultura održavanja higijene zahtijeva prostor koji će biti naša oaza mira nakon napornog radnog dana. Svatko se poželi barem jednom na dan opustiti i prepustiti svojim mislima.

Zbog toga kupaonica nije samo mjesto za održavanje njege i higijene tijela, već je i idealno mjesto za opuštanje, osobito kada njenim dizajnom i opremom upotpunimo taj osjećaj zadovoljstva i mira. U kupaonici jednostavno uživamo!

Ukoliko želite stvoriti moderno dizajniranu kupaonicu morate slijediti princip jednostavnosti, odnosno morate zadržati otvoreni prostor, koji nije ispunjen brojnim i nepotrebnim sitnicama. Ugradbene police su savršeni način "sakrivanja", odnosno odlaganja svakodnevnih potrepština u kupaonici ili svih onih stvari koje povremeno koristite.

Pločice su također vrlo bitan element ovog vida dekoracije, pa tako možete odabrati geometrijske obrasce koji će dodati malo karaktera, bez nanošenja štete cjelokupnom modernom dizajnu. Ako je kupaonica jako mala, predlažemo pločice većih formata i svjetlijih boja kako bi se prostor vizualno povećao. U manjim kupaonicama uvijek je bolje tamnije nijanse pločica ostaviti za pod, a na zidu se možete poigrati kombinacijom dvije boje ili mozaikom.

Ako volite dekorirane prostore, ostavite nekoliko predmeta koji vama nešto znače, ali se sjetite da prostor vaše kupaonice treba biti čist i jednostavan.

Posjetite naš izložbeni salon i izaberite dekoracije za svoju kupaonicu iz snova!