Od sada sve proizvode iz našeg asortimana možete potražiti putem web shopa gdje ćete moći nesmetano, iz udobnosti vlastitog naslonjača, pregledati cjelokupnu ponudu sa slikama i detaljnim opisima proizvoda te jasno istaknutim cijenama.

Sve što trebate je registrirati svoj račun na https://www.homebyciss.com/customer/account/ gdje ćete popuniti svoje osobne podatke, a potom se možete logirati i u svoju „košaricu“ početi dodavati artikle te u konačnici odabrati način plaćanja kako to već vama bude odgovaralo – kreditnim ili debitnim karticama, pouzećem ili po predračunu.

Od sada tako svoje omiljene dekorativne predmete, od mirisnih svijeća i ukrasnog cvijeća do komadnog namještaja, polica, pribora za jelo, predmeta za kuhanje i pripremu hrane te sezonskih dekoracija poput onih božićnih koje su upravo aktualne, možete brzo i lako naručiti putem web-shopa te tako uštedjeti dragocjeno vrijeme.

Također, svakom kupovinom iznad 350,00 kn ostvarujete pravo na besplatnu dostavu bilo gdje unutar granica Hrvatske, a za kupovinu ispod minimalnog iznosa dostava se naplaćuje u iznosu od 40,00kn po paketu.

Za sve dodatne informacije i poteškoće pogledajte naš detaljni vodič za kupnju https://www.homebyciss.com/vodic ili pak kontaktirajte našu korisničku službu na +385 (0)1 4811 425, odnosno putem e-maila home@ciss.hr.