Ne dopustite da vas visoke ljetne temperature odvrate od uživanja u malim stvarima poput ukrašavanja prostora u kojem živite ili radite.

Ljetne dekoracije u trgovini Home by Ciss sada su dostupne i s velikim akcijskim popustom do 50% na cijeli ljetni asortiman.

Ukrasite svoj dom vrhunskim dekoracijama, unesite živost ili stvorite si svoju malu oazu za opuštanje. Kombinirajte razne kreacije, boje i oblike kako biste prije svega vi bili zadovoljni izgledom prostora koji vas okružuje svakodnevno.

Dopustite mirisnim svijećama da stvore idealnu romantičnu atmosferu i prostor obogate mirisima po vašem izboru. Cvijeće, motivi mora poput kamenčića i školjki, sami po sebi, a i kao dekor na raznim predmetima, podsjećat će vas na savršeno ljeto tijekom cijele godine i stvoriti jednu ugodniju i opušteniju atmosferu u vašem domu. Šalice ukrašene neobičnim bojama i tehnikama, dekorativne kutije za nakit i druge potrebe, cvjetni ukrasni aranžmani, vaze, lampe, posebno dizajnirani namještaj, posude i predmeti za kuhinju i kupaonice, sve to samo je dio široke palete proizvoda za ukrašavanje u poslovnici Home by Ciss.

Posjetite trgovinu Home by Ciss i počastite se kvalitetnim i funkcionalnim dekorativnim predmetima i to po akcijskim cijenama.